Du har 1.500,- igjen til fri frakt

Om oss

Vi er Midt-Norges største Snøscooter, ATV og Rangersenter.
Våre POLARIS-produkter sortert i kjøretøygrupper er: Snøscooter, ATV, ACE, General, RZR, Sportsman og Youth og skal være dekkende for alle behov som vår kunde ønsker.

Som forhandlere av BK-Hengeren, kompletterer vi ditt behov for transportering og utstyr som kan lette din arbeidshverdag.
Vi leverer hengere, ATV hengere, spesialhengere, pulker, kjelker og tømmerdoninger m.m

Vi er også forhandlere av Europas ledende Street, Motocross og Endouro -sport motorsykkel produsent – KTM. Med en etablert tilstedeværelse i Offroad-segmentene, har KTM utviklet seg til å bli en av verdens mest innovative produsenter av gatemotorsykler, og har nå som mål å være verdens største produsent av motorsykler. KTM har utviklet en rekke spennende merkevareprodukter, tjenester, arrangementer, tilbehør, klær og beskyttelsesartikler som fullfører KTM`s «Ready to Race» kjører-opplevelse. Vi har også forhandlerstatus for merket GASGAS, som spesialiserer seg på Offroad sykler for Enduro, Cross og Trial.

Klim er å finne i vår butikk!
Klim's tekniske kjøreutstyr er verdensledende innen design, utvikling og produksjon av de mest avanserte motorsportklærne for snøscooter og MC til dame og herre.
Hos oss finner du også klesmerket FXR.
I tillegg til jakker og bukser og heldresser, har vi hansker, støvler, hodeplagg og casual klær for menn og kvinner.

Vi har et stort verkstedlokale med fagarbeidere som utfører servicer og reparasjoner på snøscooter, ATV, UTV og MC.

Kjøper du varer hos oss kan du være sikker på god service og oppfølging.
Ta kontakt med oss for våre produkter og tjenester.