Ytelse pålitelighet komfort.

Den helt nye Outlander PRO-pakken har blitt designet med en idé i tankene: å få jobben gjort. Den leverer mer ytelse enn du trenger for å dra, slepe, vinsje og mer. Vi vil ikke si at det vil gjøre arbeidet enkelt, men enklere.

MOTORVALG FOR ROTAX 570
BRANSJELEDENDE YTELSE
Enten du skal ut på grusveger, på jakt eller bare nyte naturen, finnes det en Rotax-motor som får deg og passasjeren din dit du ønsker å være. Velg 48 hk Rotax® 570 V-Twin-motor for å matche ditt offroad-eventyr.

ENDRET PLASSERING PÅ LUFTINNTAK OG SEPARAT LUFTINNTAK FOR CVT
GOD LUFTTILGANG UNDER ALLE FORHOLD
Luftinntaktet for motor og variatorhus, og utlufting fra variatorhus er plassert så høyt som mulig på Outlander PRO for optimal bruk under våte og gjørmete forhold.

FORSTERKET SETETREKK
PREMIUM SETE
Trekket på setet er forbedret og en et unikt utseende og er produsert av ett tykkere materiale som øker komfort og holdbarhet.

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING
MINDRE ANSTRENGENDE STYRING
Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX). Hver modus er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet for bedre presisjon, og mer assistanse ved lav hastighet for enklere styring.

12 ALUMINIUMSFELGER
PRESISE KJØREEGENSKAPER
12 aluminiumsfelger med børstet finish. Det senterløse designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. 26 Carlisle ACT dekk har et mønster som er aggressivt nok til å takle tøft terreng, men allikevel gir presise kjøreegenskaper.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern