Allsidig traktor ATV

I skogen, til butikken eller til skolen - alle kan kjøre traktor ATV. Outlander L MAX 450 DPS er et skikkelig flerbrukskjøretøy til en fornuftig pris. Ekstremt komfortabel 2-seter med servostyring.

ROTAX 450
KLASSELEDENDE YTELSE
En-sylindret, væskekjølt Rotax 450 firtakter. Rotax motoren leverer enestående ytelse og kraft samtidig som den er effektiv og pålitelig.

KONVERTIBELT LASTE-/SETESYSTEM (CRS)
FLEKSIBEL PASSASJER-KAPASITET
Tar Outlander™ MAX™ fra to-seter til en-seter på et par sekunder. Gir deg uovertruffen komfort og bekvemmelighet for deg og din passasjer som to-seter og god lastekapasitet som en-seter.

T3 TRAKTOR REGISTRERT ATV
FOR ARBEID OG FRITID
Traktorregistrert ATV kan også kjøres på offentlig vei. Føreren trenger førerkort for traktor eller bil. Maks hastighet er regulert til 40 km/t. T3 pakken inkluderer førersete med ryggstøtte, låsbart bensinlokk og girspak. Tilhengerfeste med strømuttak for tilhenger og slepekrok foran. Speil, signalhorn, blinklys, godkjente traktorlys og ekstra lavt lav-gir.

TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING
MINDRE ANSTRENGENDE STYRING
Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX). Hver modus er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet for bedre presisjon, og mer assistanse ved lav hastighet for enklere styring.


12 TOMMERS ALUMINIUMSFELGER MED 25 TOMMERS DEKK
SOLIDE HJUL
Senterløse 12 tommers aluminiumsfelger reduserer vekt og tilbyr bedre styrke på strategiske områder. På felgene sitter 25-tommers Carlisle Trail Wolf dekk som leverer robuste ytelser i utlendt terreng og skiftende forhold.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern