Den ultimale off-road opplevelsen.

Jo tøffere forhold, jo bedre vil egenskapene til den ny Outlander 6x6 vises. Outlander 6x6 setter en ny standard ved å ta deg til tidligere utilgjengelige steder.

ROTAX 1000 V-TWINMOTOR
UOVERTRUFFEN YTELSE
Hver eneste Can-Am er bygget med en Rotax motor, med klassens beste ytelser og industriledende ytelse-til-vekt-forhold. Suverene krefter gir ytelsesfordeler og leverer avansert drivstoffeffektivitet.

VARIATORDRIFT (CVT) MED EKSTRA LAVT GIR
ALTID I RETT GIR
Variatordriften på Outlander 6x6 har et ekstra lavt L-gir for økt lastekapasitet, men også for mykere igangsettelse. Separat luftinntak for variatorhuset gir en lavere og mer effektiv arbeidstempratur.
 
TRE-TRINNS DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)
STYRINGS ASSISTANSE
Tri-Mode DPS™ har tre valgbare styringsmoduser (MIN, MED og MAX) avhengig av førerens preferanser Systemet er designet for å gi mindre assistanse ved høy hastighet og mer assistanse ved lav hastighet. Direct Link-teknologi sørger for rask respons og mindre kickback. Kommer også med Visco-Lok† QE.

VISCO-LOK† QE SELVLÅSENDE FRONTDIFFERENSIAL
BEDRE KONTROLL
Alle DPS-utstyrte modeller har Visco-Lok QE, som har alle egenskapene og fordelene ved den standard hurtiggripende Visco-Lok differensialen, men med et enda raskere inngrepspunkt. Denne differensialen, i motsetning til noen konkurrenters differensialer, har ikke hastighetsbegrenser.

TO-NIVÅ LASTEPLAN
EKSKLUSIV OG ALLSIDIG
Unik løsning for lasteplan med en lastekapasitet på 318 kg. Planet kan tilpasses mange ulike lastebehov. Fjernes sidevegger og bakluke passer enkelt en europalle på platten. Som tilbehør finner du vanntett lasteboks, tømmerstaker, baklukeforlenger og mer.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern